Požurite: Nekoliko fan profila deli karte za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu!

Tim Marcusa i Martinusa je učinio divne stvari pa se tako javio na adrese nekoliko fan profila MMera iz Srbije koji sad dele karte za koncerte u Beogradu!

Svaki od četiri profila koje vidite na slikama ispod deli po dve karte za koncert (dakle, baš ulaznice za koncert, ne za meet and greet) a na svakom imate i različite uslove za učestvovanje jer njih smišljaju vlasnici profila. Ono što je zajedničko da akcija traje još samo danas i da će pobednici biti izabrani sutra, 19. marta u toku dana!

Ovo je definitivno poslednja šansa da dođete do karata a mi savetujemo da se prijavite na sva četiri takmičenja! Naravno, mi vas podsećamo i na našu akciju za meetup sa Marcusom i Martinusom u Beogradu pa vas još jednom molimo da se uključite ukoliko biste voleli da kupite njihov album “Moments” i upoznate ih. Više o akciji ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koncerti u Srbiji i Hrvatskoj 2021: Ko nam dolazi i ko bi sve mogao da dođe?

One thought on “Požurite: Nekoliko fan profila deli karte za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.