Potvrđeno: Sel potpisala ugovor za modnu kuću Coach, obaveze drugačije nego što se mislilo!

Pre nekoliko dana pojavila se tad još nepotvrđena informacija da je Selena Gomez sa kompanijom Coach potpisala ugovor vredan čak 10 miliona dolara koji će je obavezati da kreira sopstvenu kolekciju ali sad kad je sve potvrđeno, vidimo da je situacija ipak malo drugačija!

Sel će definitivno biti zaštitno lice kompanije, što podrazumeva da će se pojavljivati u njihovim reklamama u 2017. godini ali i što će raditi još nešto što jako voli – pomagaće devojčicama koje žive u sredinama gde nemaju mnogo prostora da se iskažu. Kad je reč o njenom dizajnerskom radu, on će biti vrlo ograničen – ona će raditi na kreiranju za sad neimenovanog modnog predmeta zajedno sa Stuartom Veversom koji je jedan od kreativnih direktora kompanije.

“Jako sam uzbuđena što ću raditi sa Coachom jer volim ono što dizajnira Stuart Vevers”, stoji u Selinoj izjavi. “Posebno se radujem što ću upoznati čitav Coach tim i što ću se uključiti u njihov program podrške. Sem toga, što što ću raditi na jednom modnom predmetu sa Stuartom sve ovo čini posebno specijalnim za mene.” U prevodu, sve ovo znači da Sel neće imati previše obaveza kad je reč o ovom poslu i da joj on sigurno neće smetati da krene na novu turneju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne želi da kažnjava fandom: Selena održala lekciju Demi Lovato!

3 thoughts on “Potvrđeno: Sel potpisala ugovor za modnu kuću Coach, obaveze drugačije nego što se mislilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.