Potvrđeno: Demi bila udaljena minutima od smrti, porodica je se odriče ako ne ode na odvikavanje!

Sad kad je najveća opasnost prošla, porodica i prijatelji konačno pričaju sa medijima o tome šta se desilo sa Demi Lovato, a najvažnije otkrovenje je da je ona bila udaljena minutima od smrti, pa da je spasena u poslednjem momentu.

Kako prenosi TMZ, ljudi iz najbližeg okruženja demi ističu da je ona zaista mogla da umre u slučaju da je hitna pomoć došla samo nekoliko minuta kasnije, jer je već bila u dubokoj nesvesti. Nažalost, nama sve do deluje vrlo logično jer već činjenica da je neko u sebe uneo toliko droge da je izgubio svest, govori sasvim dovoljno.

Kako se još navodi, odluka da li će živeti ili umreti je i dalje na Demi – kako je punoletna, ona je ta koja odlučuje hoće li nakon odlaska iz bolnice nastaviti da se drogira i opija, ili će otići na odvikavanje. Kako navode mediji, njen tim i porodica rade jedinu stvar koju mogu – prete da će je svi napustiti u slučaju da ne želi da se leči. “Ako ne ode na lečenje, umreće, a ja ne želim da gledam kako se to dešava i da ne radim ništa”, priča jedna važna osoba iz njenog tima koja želi da ostane anonimna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lodo, Tini, Demi, 1D, Biebs, Sel... Koja zvezda izgleda najbolje kao lutka?

7 thoughts on “Potvrđeno: Demi bila udaljena minutima od smrti, porodica je se odriče ako ne ode na odvikavanje!

  1. Demi će sigurno pristati ići na odvikavanje.Vidi se da se njena porodica trudi da se oporavi i sve će učiniti da je nagovore na odvikavanje.

  2. Bitno da je spašena. Stvarno je po prva i najbitnija stvar koja se trebala dogoditi. Ali mislim da će ona rađe otići na odvikavanje

  3. Vjerujem da će Demi otići na odvikavanje. Već se vidi da će njen tim, kao i njena porodica dati sve od sebe da je pošalju na pravi put.

    1. Da!! Ipak ni ona ne želi da se takvo nešto dogodi ponovo ili još gore!! Budi jaka i sve će uspjeti!! Mi smo uz tebe i u dobru i u zlu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.