Potvrđeno! Cineplexx će prikazivati BTS koncert u Srbiji, samim tim i zemljama regiona!

Potvrđeno! Cineplexx će prikazivati BTS koncert u Srbiji, samim tim i zemljama regiona!

Snovi nastavljaju da se ostvaraju za BTS Army! Nakon velikog uspeha koncertnog filma “Burn the Stage” u čitavom regionu, Famoza je dobila potvrdu da će se kod nas definitivno prikazivati i “Love Yourself” koncert, istog dana kad i u svim drugim krajevima sveta – dakle 26. januara. Iako se ova informacija odnosi na Srbiju, vrlo verovatno je to potvrda da će se koncert prikazivati u čitavom regionu!

Kako nam je rečeno, Cineplexx će uskoro dobiti sve potrebne informacije i materijal, tako da će uslediti i zvanična najava! Famoza će naravno sve preneti na vreme, a potrudićemo se da obezbedimo i koliko god možemo karata, ukoliko tako nešto bude bilo moguće. Ono što je sigurno jeste da će se koncert prikazivati samo 26. januara, tako da vrlo verovatno neće biti prilike za popravni!

Trejler za koncert je objavljen i izgleda spektakularno pa će ovo kao što smo već rekli, biti do sad najbolji način da doživite BTS, ali nadamo se da će naša publika imati priliku da ih vidi uživo, možda već naredne godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uskoro pokloni na Famozi: BTS bioskopski koncert obara rekorde, dodata nova projekcija u Novom Sadu!

2 thoughts on “Potvrđeno! Cineplexx će prikazivati BTS koncert u Srbiji, samim tim i zemljama regiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.