Potvrđeno: BTS serija stiže ovog maja!

Nakon što su održali online koncert za fanove u kome su mogli da uživaju čitav dan, BTS su odlučili da zakažu još jedan za nešto manje od dva meseca. Pored toga, popularna k-pop grupa vredno radi na svojim projektima, jer zbog ove situacije i obaveza sa vojskom sa kojima će se susreti svi članovi ponaosob tokom godina, grupa neće biti u mogućnosti da nastupa u celosti vrlo brzo. Međutim, oni su sada odlučili da časte svoj BTS ARMY novom dokumentarnom serijom “Break The Silence” koja će se emitovati od sredine maja!

Serija prati putovanje od skoro godinu dana između dve ere, tačnije period od 351 dan između “Love Yourself” turneje do “Speak Yourself” turneje. Serija će početi sa emitovanjem već 12. maja na Weverse-u i sadržaće sedam epizoda od kojih svaka traje od 25 do 30 minuta u proseku.

Takođe, fanovi su ostali oduševljeni zbog BTS koncertnog vikenda koji su momci priredili, tako da su svi slali poruke zahvalnosti Weversu koji je to omogućio. “Tako sam srećna. Osećam se preplavljeno. Danas ću gledati ‘Bang Bang’ koncert čitav dan danas, ” glasile su neke od poruka na Twitteru. Da se podsetimo, taj koncert je obuhvatao do sada ne viđene snimke sa koncertnih turneja momaka, što je bila odlična prilika za fandom da još više uživa u njima. Jimin je imao priliku da izvede svoj singl “Lie” drugog dana “Bang Bang” koncerta, što je oduševio fanove koji su dali veliki broj komplimenata na njegov račun. “Nije li RM rekao da je Jimin taj koji je najrazličitiji u stvarnom životu od ponašanja na sceni? ‘Lie’ izvođenje je apsolutno prelepo (i seksi),” glasio je jedan od komentara obožavateljke.

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Fudbal sa MM je fandom uspeh godine, imamo superfinaliste izbora za fandom godine!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ BTS

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Potvrđeno: BTS serija stiže ovog maja!

  1. Ako je "Lie" izvodjenje bilo prelepo i seksi,da su na MOTS:7 turneji,"Filter" bi bio jos lepsi i seksipilniji,ne samo zbog Jimina i koreografije koja bi ga pratila uz to,vec i samog teksta koji govori o tome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.