Potvrđeno: BTS će predati jednu Grammy nagradu na ceremoniji dodele!

Osvojiti Grammy je definitivno najveća čast za jednog muzičara, a lepo je i kada izvođač ima priliku da bude prezenter određene nagrade i uruči je pobedniku – ponekad organizatori dodele ostanu tajanstveni, kao što niko nije znao da će Taylor Swift uručiti Golden Globes nagradu ove godine, ali što se Grammyja tiče, jedan izvođač je već potvrđen za prezentera!

Kako je potvrdio predstavnik Big Hits Entertainmenta za koji radi bend BTS, najpopularniji K-pop bend na svetu BTS imaće priliku da na Grammyju nekome uruči nagradu! Ovo će biti prvi put da BTS dođe na Grammy lično i prvi put da oni u Americi prezentuju jednu nagradu, iako još nije potvrđeno koju kategoriju će oni predstavljati.

Nije tajna da je BTS jako želeo da poseti Grammy, jer je Suga u jednom od starijih intervjua rekao u ime benda da im je jedan od ciljeva da dođu na Grammy – želja će im se ispuniti već ove nedelje, kada će se dodela nagrada održati i imaćete priliku da vidite Aliciu Keys u ulozi voditeljke, a svoje nastupe imaće Camila Cabello, Shawn Mendes, Miley Cyrus i mnogi drugi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Milion ljudi gledalo premijeru novog spota BTS, TikTok pao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.