Potvrđena veza: Tini i Sebastian se ljubili, fandom snimio!

Više nema ni promila sumnje – Sebastian Yatra i Martina Stoessel su par! To je svima manje-više bilo jasno kad su shvatili da su njih dvoje otputovali prvo u Meksiko, a zatim i u Majami, a neko od Tinista ih je snimio u avionu u momentu dok su se ljubili. Sve je to samo srećan završetak priče koja traje već dosta dugo!

Tini je već mesecima pričala da joj je Sebastian jako blizak, pa je čak nagoveštavala da će se ovo desiti iako je tvrdila da oni još uvek nisu zajedno. Ne znamo kako će Tini i Seb reagovati, ali treba reći da je podrška javnosti tu., jer njih dvoje važe za prave dobrice koji svojim ponašanjem odavno imaju mnogo simpatija!

S obzirom da se njih dvoje bave istom profesijom, čini mi se da će lakše razumeti jedno drugo i da ova veza ima više šanse da uspe od onih u kojima su bili ranije. Mi im želimo svaku sreću, ali nećemo ih požurivati da nam više pričaju na tu temu dok ne osete da je pravi momenat za to!

Pročitajte još  Preslatko: Pogledajte kako je Tini Stoessel čestitala rođendan dečku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Potvrđena veza: Tini i Sebastian se ljubili, fandom snimio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.