Potpuni anonimus sprečio Justina Biebera da startuje sa prvog mesta!

Justin Bieber prethodnih dana je činio sve kako bi njegov povratnički singl “Yummy” startovao sa prvog mesta top liste, ali i pored preklinjanja fanova da kupuju pesmu pa čak i da varaju za njega on je izgubio duel od mladog repera za kojeg verovatno nikad niste ni čuli!

Njegovo ime je Roddy Ricch, on ima 21 godinu i njegova pesma pod nazivom “The Box” trenutno je na vrhu a Americi, baš kao i album “Please Excuse Me for Being Antisocial”, mada će se ovo drugo promeniti već naredne nedelje jer je potpuno sigurno da će na to mesto doći “Rare” Selene Gomez. Koliko su Biebsovi napori bili uzaludni, najbolje govori to što je “The Box” tokom nedelje bio duplo slušaniji od “Yummy”, piše čuveni NY Times. Interesantno, dok se Justinova muzika kupuje i sluša na svim platformama, reper je svoje prvo mesto zaradio najviše zbog strimovanja muzike preko interneta. Njegove pesme su preslušane čak 127 miliona puta a za to vreme on je verovali ili ne prodao samo 1000 primeraka na CD-u! Možda to najbolje govori koliko su se vremena promenila.

Justin je sigurno razočaran posle svega, ali za njega je možda najbolje da se koncentriše na nove singlove i album. Čini se da belieberi i celokupna javnost nisu previše zainteresovani za njegove ljubavne tekstove posvećene Hailey, već bi voleli nešto mnogo dublje, poput numera sa albuma “Purpose” koji se smatra najboljim u njegovoj karijeri. Biebsov tim ipak mu je čestitao uspeh, što je uradio i njegov menadžer Scooter Braun, a ako je za utehu, on je makar prvi na R&B listi. Justin je u ponedeljak viđen na ulicama Los Anđelesa prilikom odlaska u teretanu, a delovao je prilično dobro raspoloženo! Nakon što je saopštio da ima lajmsku bolest, čini se da on uspeva da vrati svoj život u normalu.

Pročitajte još  Muzički događaj godine: Sve što treba da znate o AMA 2015 i kako ga gledati!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.