Da li postoje šanse da se Cole Sprouse i Lili Reinhart pomire?

Cole Sprouse i Lili Reinhart početkom leta su raskinuli, međutim, za sve fanove koji su uplašeni u kom smeru će “Riverdale” ići, izvor za E! News uverava da postoje velike šanse da oni ponovo postanu par, jer ponovo provode 24 časa zajedno na snimanjima, i njihove uloge su svakako prilično bliske!

Izvor tako tvrdi da nema šanse da se njih dvoje ne pomire, upravo zbog “Riverdalea”! “Njihova veza uvek je bila nestabilna, sad su se rastali zbog neke svađe koja se dogodila dok nisu snimali, Cole je odlučio da prekine sve ovo. Ali sada kada snimaju zajedno opet, velike su šanse da se ponovo pomire, jer provode mnogo vremena zajedno na setu” ispričao je izvor za E! News.

Ostatak ekipe na setu serije takođe se bori da se njih dvoje pomire, i čitava ekipa je zaista bliska i bore se da se svaka nesuglasica među njima reši. Sudeći po svemu ovome, pomirenje možda i ne deluje tako daleko!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lili Reinhart

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Milion pregleda u danu: Sabrina Carpenter objavila spot za "Why", gostuje joj zvezda serije "Riverdale"!

2 thoughts on “Da li postoje šanse da se Cole Sprouse i Lili Reinhart pomire?

  1. Lili je na svom Instagramu objavila sliku i u opisu je nesto napisala kao u smislu da ona i Cole nisu prekinuli. Nisam 100% sigurna u ovo, ali svo vrijeme sam mislila da su ovo neke izmisljotine.

    1. Nisu raskinuli u opisu su napisali kao u fazonu
      da je izvor je potvrdio da niko od nas zna za ovo s***e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.