Post Malone uradio sedmu, veliku tetovažu na licu: Radim to zbog Justina Biebera!

Manija tetoviranja odavno je zahvatila svet, a posebno slavne, ali nepisano pravilo glasi da se tetoviraju svi delovi tela, osim lica. Ipak, to ne važi za repera Post Malonea jer je njemu i veliki deo lica išaran!

On je ovih dana ispod očiju iscrtao natpis “Always tired” (Uvek umoran)a osim još tri sitnije tetovaže, posebno se ističu bodljikava žica koju ima na vrhu čela, kao i još jedna poruka, “Stay Away” (Odbij), iznad desne obrve. Post je inače objasnio da je tu tetovažu uradio da bi nervirao svoju mamu! “Još uvek je ljuta. Ipak, puno te volim mama, najbolja si. To je deo stiha pesme, samo jednom se živi.”

Reper kaže da sve tetovaže radi bez puno razmišljanja, a kaže da je prve uradio tek kad je upoznao Justina Biebera! “On me inspirisao da i ja uradim tetovaže. Jednom sam ga pitao da li tetoviranje boli, a on mi je odgovorio, ‘Ne'” I to je bilo to – Post Malone je sad istetoviran bukvalno od glave do pete!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Post Malone

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zanimljiva igra: Biebs priznaje da voli da davi svog kolegu sa turneje!

One thought on “Post Malone uradio sedmu, veliku tetovažu na licu: Radim to zbog Justina Biebera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.