Post Malone ugradio vampirske očnjake od dijamanata, platio to preko milion evra!

Post Malone očigledno ima veliki problem, jer ne zna šta da radi sa silnim novcem koji mu pristiže. Nakon što je iškrabao svoje lice da bi nervirao svoju mamu, sad je odlučio da uradio nešto i sa svojim osmehom! Iako je pohvalno što on vodi računa o svojim zubima i ne plaši se da ode kod stomatologa, ovo što je on uradio ipak je nešto krajnje ekstremno.

Naime, Post se odlučio da nabaci takozvani “holivudski osmeh”, pa sad ima savršeno bele zube. Trik je naravno u tome što tu nema ničeg prirodnog, jer ovaj postupak podrazumeva da se na zube stavljaju porcelanske navlake. Ipak, ono što je mnogo interesantnije jeste što je reper tražio i da mu se urade vampirski očnjaci, i to ni manje ni više nego od dijamanata!

Zubar koji je ovo uradio kaže da mu je ovo bio veliki izazov, jer nije imao takvo iskustvo! “Jesam ponegde ugrađivao dijamante u navlake, ali ovde je reč o čitavom zubu! Ako se pitate, doca potvrđuje da ovi veštaci od dragog kamenja nisu tu samo za ukras! “Oni mu ostaju za trajno i imaju svoju funkciju”, ističe on, rekavši da Post može normalno da ih koristi kad jede.

Ova procedura košta ludačkih 1,6 miliona dolara, a razlog za to je što se muzičar odlučio za najkvalitetnije, samim tim i najskuplje dijamante koji postoje! Kako se ističe, niko nikad nije uradio ovako nešto, ali zar smo išta drugo očekivali od Posta?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Post Malone

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Post Malone ugradio vampirske očnjake od dijamanata, platio to preko milion evra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.