Poslušajte: Ariana Grande se vraća novim singlom!

Velika Ariana Grande još je u februaru rekla kako planira da uskoro izbaci novu muziku, a sad je to i potvrdila na svom Instagram profilu! Naime, ona je objavila delić iz nove pesme, a sve je potpisala sa rečima “brb”, što je skraćeno od “be right back” odnosno, “Odmah se vraćam.”

View this post on Instagram

brb

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Arianatori naravno skakuću od nestrpljenja i komentarišu da njihov idol zvuči poput anđela i da do besvesti vrte ovaj kratak snimak. Ari je dan ranije objavila i deo stihova, u kojima kaže, “Know my love infinite nothing that I won’t do”. Nažalost, to je sve što trenutno znamo, ali kako se čini, ovo je Arina samostalna pesma, i uz malo sreće, ona može biti i prvi singl sa njenog novog albuma! Ari još od završetka turneje na izlazi iz studija, a tamo je često boravila i u toku korone. Upravo joj ovakva loša zdravstvena situacija pogoduje, jer paparaci teže mogu da je smaraju.

Ari je prethodnih dana opet bila raspoložena da priča sa fandomom preko Twittera, ali opet, moramo da podsetimo da se njoj na hiljade ljudi obraća svakog dana, i da zaista treba imati sreće pa da ona primeti baš vas. To da li će vas videti ili ne zaista joj ne smemo uzimati za zlo, jer arianatora je na desetine miliona, i Ari nikad neće moći da primeti i upozna ni 0,01 procenat svih vas. Zato, moramo biti srećni i zadovoljni što nam ona daruje muziku, i što očigledno i dalje ima jaku želju da putuje svetom i drži koncerte. Ne odričemo se nade da ćemo je videti u našim krajevima!

Pročitajte još  Možete li da prepoznate koje su tvrdnje o Ari neistinite u Klaudijinom kvizu?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.