Posebni momenti na sceni Evrovizije: Madonna otpevala dve pesme, zablistale i zvezde iz prethodnih godina takmičenja!

Dugo se pričalo kako će Madonna izaći na scenu ovogodišnje Evrovizije i to se konačno desilo sinoć u velikom finalu! Mišljenja o njenom nastupu ponovo su jako podeljena i mnogi kažu da ne samo da nije bio prijatan za gledanje, već je Madonna i vokalno bila slabija nego ikad, što je nedopustivo za toliko godina karijere.

Madonna se na velikoj sceni Evrovizije pojavila kao gusar sa jednim okom prekrivenim, i njen sasvim čudan outfit uklopljen je sa plesačima i koreografijom koja je pratila najpre njen hit „Like A Prayer“  zatim i noviju pesmu „Future“, međutim, kritičari kažu da je ovo definitivno moralo biti mnogo bolje od onoga što je Madonna pokazala. Madonna je, uprkos tome, izazvala samo pohvale kod voditelja šoua i ona je u svom razgovoru s njima pre nastupa rekla svim učesnicima da su pobednici, koje god mesto zauzeli, jer je svesna koliko se truda u jedan nastup ulaže!

Verni fanovi Evrovizije su se ipak još više obradovali fantastičnom nastupu koji su za nas spremile zvezde od prethodnih godina takmičenja – spektakl je započela Conchita Wurst iz Austrije pevajući pesmu Mansa Zelmerlowa „Heroes“ koja je pobedu odnela 2015. godine, zatim je Mans zapevao „Fuego“ od Eleni koja je prošle godine bila druga, a atmosfera je došla do usijanja kada je Eleni uzela mikrofon i zapalila binu izvođenjem hita Verke Serduchke iz 2007. godine! Verka je zatim i sama zapevala, a njen izbor bila je prošlogodišnja pobednička pesma, „Toy“ – pogledajte ovaj sjajan spoj evrovizijskih hitova!

Pročitajte još  Neizvesno, ali se pobednik znao: Holandija je pobednik ovogodišnje Evrovizije, naša Nevena Božović na 17. mestu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Madonna

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.