Porodica srećna: Demi Lovato ostavila dečka!

Demi Lovato više nije u vezi sa modni dizajnerom Hernyjem Levyjem. Kako prenosi magazin People, njih dvoje bili su par još tokom njenog boravka na lečenju, kao i da su bila netačna sva pisanja medija da joj je on prethodno bio osoba koja je motrila na nju da ne počne ponovo da uzima drogu.

Nije tajna da Demina porodica nije odobravala ovu vezu iz prostog razloga što je on i sam imao problema sa drogama i alkoholom, pa baš i nisu imali poverenja u njega. Demi je njega inače poznavala već dugi niz godina, a ne navodi se tačan razlog zašto su sad odlučili da se raziđu.

Mediji inače potvrđuju da je Demi ovih dana zaista ponovo bila na klinici, ali ne zato što je počela da se opija ili drogira. “Bila je na lečenju, ali svojom odlukom. Provela je par nedelja u jednoj ustanovi van Los Anđelesa. Ona sad vodi računa o sebi i pozitivna je. Vežba i sprema novu muziku.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Povratak na binu: Demi Lovato se oseća sjajno, nastupila u Glazgovu nakon otkazivanja dva koncerta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.