Ponovo u suzama: Demi ostala bez još jednog ljubimca

12362373_1518476105119774_1120002491_n

Ova 2015. godina neverovatno je teška za Demi Lovato! Nakon što je letos ostala bez svog voljenog deke ali i psa Buddyja kao i prijatelja Chrisa Carneya zbog kojih je plakala danima, sad je ostala bez još jednog ljubimca!

Demi je tako u nedelju na svom Instagramu objavila kako je i njen drugi pas po imenu Spawn upravo uginuo obrativši se fandomu rečima: “Već mi mnogo nedostaješ prelepi momče. Kad sam te prvi put srela pre šest godina, bila sam uplašena tvojom veličinom i snagom. Međutim, kako sam te upoznavala, naučila sam da si ti kao jedan veliki plišani meda. Jedan zgodni plišani meda, zasigurno. Nedostajeće mi to kako si me dočekivao svaki put kad bih dolazila kući ili kako si me pratio kad bih prešla preko praga.”

Ona mu se zatim zahvalila na tome što je uvek vodio računa o njenim drugim ljubimcima. “Nedostajaće mi to kako si branio Buddyja i Batmana i nikad ti oni nisu bili naporni. Srce mi se slama jer se opraštamo jer kao da gubim člana porodice. Jedino me teši to što je sad Buddy srećan jer ima s kim da se igra na Nebesima. Puno te volimo Spawn… Nedostaješ nam i nikad te nećemo zaboraviti. Počivaj u miru dečače…” završila je ona.

Pročitajte još  Demi definitivno ima dečka!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ponovo u suzama: Demi ostala bez još jednog ljubimca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.