Ponovo na udaru: Kylie Jenner fotošopovala fotografiju sa Donatellom Versace!

Nije nikakva tajna da Kardashiani i Jenneri redovno fotošopiraju svoje fotografije koje kače na svojim Instagram profilima, ali izgleda da bi stvarno morali malo više da pripaze koga plaćaju da im uređuje fotografije, jer zbog grešaka koje nastaju slavna rijaliti porodica se redovno nalazi na meti podsmeha na društvenim mrežama. Kylie i Kendall su se nedavno zahvalile čovek koji im fotošopuje fotograije, međutim, sada su se pojavile nove fotografije sa primetnim greškama tokom uređivanja!

Kylie je odlučila da se priseti Met Gala ceremonije i to nekoliko njih unazad, pokazujući nam na svom Instagram profilu, tačnije storyju, neke od luksuznih odevnih kombinacija koje je tada nosila. Ipak, mlada preduzetnica nije odolela da i te fotografije podlegnu fotošopu, što nije promaklo oštrom oku fanova na društvenim mrežama koji su to prokomentarisali. Među izmenama tu je manji struk Kylie, manje ruke, ali i povećani rez na haljinama. Da sve bude još kao i šlag na tortu, uređivana je i fotka na kojoj Kylie pozira i sa legendarnom Donatellom Versace!

Primetne su izmene na haljinama, ali i ne samo to, već i pozadine iza Kylie, jer su tu sitni detalji oko ruku koje je nekad jednostavno preteško obraditi, a da to izgleda zaista stvarno. Kad smo već kod fotke sa Donatellom Versace iz 2017. godine na Met Gala ceremoniji, primetne su smanjene ruke, ali i promena tena kod obe žene. Takođe, govori se i o prošlogodišnjoj kombinaciji sa njenom sestrom Kendall Jenner, gde su sestre došle identično obučene, ali u kombinacijama različitih boja i primetno je da Kyliein dekolte ima dublje konture nego inače, što je primetilo oštro oko fanova. Nešto slično se može primetiti i kod senke, gde Kylie pozira kod bazena u svojoj kući, a to je samo nekolicina fotografija od onih o kojima smo već imali priliku da pišemo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ovoga puta je u pravu: Slika gde Kylie Jenner ismeva crnačku kulturu je lažna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.