Ponosan na svoju “braću”: Zaynu se dopao novi 1D singl!

1132467-45776I37319

Iako trenutno to neće priznati javno – budućem solisti se itekako svidela numera “Drag Me Down”!

Zayn Malik možda jeste napustio One Direction, ali njihova međusobna bratska povezanost nikad neće u potpunosti biti prekinuta. Tu jednostavno nema pomoći – bivši član najpopularnijeg bojbenda na svetu i dalje je ponosan na dostignuća svojih drugara.

Naime, kako za američki portal HollywoodLife.com tvrdi jedan neimenovan ali vrlo dobro obavešten izvor, Zayn je veoma srećan što su njegovi doskorašnji ortaci iz 1D objavili fenomenalan novi hit.

Packshot (JPEG) 752

“Zayn smatra da je pesma zaista dobra,” pod oznakom ekskluzivno prenosi insajder. “Njihov bratski odnos trajao je godinama, a budući da je on itekako svestan njihovog ogromnog talenta, singl mu se zbilja dopao. On ga, naravno, neće promovisati u javnosti ali je svakako ponosan na momke i na pesmu koju su upravo objavili.”

Nakon svega, ne preostaje nam ništa drugo nego da se nadamo da i 1D četvorka neće štedeti reči hvale kad se jednog dana bude pojavilo Zaynovo prvo solističko izdanje. Jer provesti možda i najlepše godine života s nekim – nije mala stvar.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Velikodušno: Zayn kupio svojoj sestri kuću!

3 thoughts on “Ponosan na svoju “braću”: Zaynu se dopao novi 1D singl!

  1. Da Zayn je bio uvredio 1D a sad je ,,ponosan“ na njih! Aaaa kako me nervira od kako je otisao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.