Poljubac kao potvrda: Gigi Hadid i Zayn su zaista ponovo zajedno!

Neke ljubavi se nikada ne završe, čak ni kada obe strane to tvrde. Gigi Hadid i Zayn su primer para koji nije mogao da izdrži jedno bez drugog!

Iako su i Gigi i Zayn na društvenim mrežama potvrdili raskid, njihove najnovije fotke pokazuju da su glasine da se oni još vole istinite! Njih dvoje viđeni su zajedno na ulicama Njujorka u nedelju, i dok su pokušavali da prikriju osećanja ne držeći se za ruke, Zayn je okončao agoniju i strastveno poljubio Gigi, što su ovekovečili paparaci! Iako je Gigi izgledala stidljivo, nema sumnje da se oni još vole.

What are your thoughts on this?! I’m happy 😊

Објава коју дели zayn (@hqzaynmalik) дана

Potvrde da su ponovo zajedno još uvek nema, ali svetu je već sve jasno i ovo je potvrdilo glasine da je Zayn nedavno otišao u Gigin stan, Gigi još uvek lajkuje njegove postove, a tu je i najnovija Zaynova pesma „Let Me“ za koju je i sam potvrdio da je napisana za njegovu staru ljubav Gigi. Da li je i vama drago što je par ponovo na okupu?

Zayn & Gigi out in NYC on April 29 2018 my 💛💙💜💚❤💗💓💕💖💞💘

Објава коју дели Zayn (@_ilovezaynmalik) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

12 thoughts on “Poljubac kao potvrda: Gigi Hadid i Zayn su zaista ponovo zajedno!

  1. Mnogo mi je drago, mislim jedan od mojih omiljenih para je ponovo zajedno 😍. Sad je red za Tini i Pepea 💘🌎

  2. Jaoo!Koliko sam srecna zbog njih!Oni su mi jedan od najlepsih i najiskrenijih parova!Nisam mogla da verujem da su raskinuli,ali sam shvatila da to ne moze biti kraj.Preesrecna saamm!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.