Poljubac kao potvrda: Gigi Hadid i Zayn su zaista ponovo zajedno!

111

Neke ljubavi se nikada ne završe, čak ni kada obe strane to tvrde. Gigi Hadid i Zayn su primer para koji nije mogao da izdrži jedno bez drugog!

Iako su i Gigi i Zayn na društvenim mrežama potvrdili raskid, njihove najnovije fotke pokazuju da su glasine da se oni još vole istinite! Njih dvoje viđeni su zajedno na ulicama Njujorka u nedelju, i dok su pokušavali da prikriju osećanja ne držeći se za ruke, Zayn je okončao agoniju i strastveno poljubio Gigi, što su ovekovečili paparaci! Iako je Gigi izgledala stidljivo, nema sumnje da se oni još vole.

What are your thoughts on this?! I’m happy 😊

Објава коју дели zayn (@hqzaynmalik) дана

Potvrde da su ponovo zajedno još uvek nema, ali svetu je već sve jasno i ovo je potvrdilo glasine da je Zayn nedavno otišao u Gigin stan, Gigi još uvek lajkuje njegove postove, a tu je i najnovija Zaynova pesma „Let Me“ za koju je i sam potvrdio da je napisana za njegovu staru ljubav Gigi. Da li je i vama drago što je par ponovo na okupu?

Zayn & Gigi out in NYC on April 29 2018 my 💛💙💜💚❤💗💓💕💖💞💘

Објава коју дели Zayn (@_ilovezaynmalik) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Gigi Hadid

111

12 thoughts on “Poljubac kao potvrda: Gigi Hadid i Zayn su zaista ponovo zajedno!

  1. Mnogo mi je drago, mislim jedan od mojih omiljenih para je ponovo zajedno 😍. Sad je red za Tini i Pepea 💘🌎

  2. Jaoo!Koliko sam srecna zbog njih!Oni su mi jedan od najlepsih i najiskrenijih parova!Nisam mogla da verujem da su raskinuli,ali sam shvatila da to ne moze biti kraj.Preesrecna saamm!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.