Poklon za dan Tinista: Milica nam predstavlja već sedmi broj sjajnog časopisa We♥Tini 7!

“Zdravo Famoza! Pozdrav za sve čitaoce i srećan dan Tinista! Danas vam predstavljam novi broj We♥Tini časopisa. U njemu ćete naći mnogo novih tema,a najviše tekstova je posvećeno aktuelnoj ‘Got Me Started’ turneji”, napisala nam je Milica.

Mi samo možemo da dodamo kako je neverovatno koliko Milica ulaže truda i rada u ovaj časopis – da bi se napravilo ovako nešto potrebne su nedelje a ona je žrtvovala i ovaj mini raspust kako bi radila na njemu i završila ga do 2. maja kad se obeležava i dan Tinista.

Mi iskreno uživamo u svakom broju a napominjemo da se časopis ne bavi samo Martinom već i drugim zvezdama iz “Violette” pa tako nije preskočena priča ni o novom singlu Jorgea Blanca kao i tome šta radi Lodovica Comello. Prelistajte časopis čak i ako “Violetta” nije nešto što vas previše interesuje – možda dobijete inspiraciju da napravite nešto slično o svom idolu!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #59 - Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

11 thoughts on “Poklon za dan Tinista: Milica nam predstavlja već sedmi broj sjajnog časopisa We♥Tini 7!

  1. Časopis je vrhčina! Bravo za Milicu! Inače srećan dan Tinista ❤❤❤❤❤.

  2. Sada sam ponovno pokrenula stranicu. Sada radi.
    Inace nisam videla lepsi casopis od ovakvog koji pravi Milica. Cak je bolji od tiskanog. Nego Famozo zasto vi ne bi pravili i tiskali svoj casopis, to bi bilo bas dobro. Kupovala bi ga svaki mesec!

  3. Srećan dan Tinista, ja nisam mogla da prisustvujem koncertu ali nadam se da je bio lep.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.