Pokemon ludnica: Demi jurila monstrume helikopterom!

pjimage

Ovih dana vlada apsolutna ludnica za igrom Pokemon Go koja nas tera da svuda po svetu oko sebe lovimo i sakupljamo ova čudovišta ali Demi Lovato zaista je prevazišla sve granice.

Demi Lovato je tokom intervju za jednu radio stanicu priznala da Pokemone od utorka ali koliko se zarazila najbolje govori to što ih traži svuda i u svakoj prilici. Demika je tako ubedila ekipu na vožnju helikopter a onda je to iskoristila da bi po nebu jurila Pokemone!

“Bili smo u helikopteru a ja sam opsovala, ‘Zašto ovde je*eno nema Pokemona?’ Onda su svi počeli da mi pričaju kako sam opsednuta. Ja nisam zarežena, sad samo počela da igram i donekle sam zaražena. Na četvrtom nivou sam i imam Jigglypuffa u kolekciji!”

Inače, čitava stvar počela je kad je Nick Jonas Twittovao, “Demi je upravo glasno izgovorila ‘Zašto ovde nema Pokemona’. Ova stvar izmiče kontroli!” Jurite li vi Pokemone ovih dana?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ari je ponovo kraljica društvenih mreža, Selena leti ka vrhu!

9 thoughts on “Pokemon ludnica: Demi jurila monstrume helikopterom!

  1. Hahha kraljica 🙂 Ja iskreno nisam igrala nešto preterano igricu, jednom sam probala ali mi nije ništa posebno 🙂

  2. Famzo znate li gdje mogu pogledati 17 epizodu 4 sezone serije The Next Step nema je nigde na YouTube-u a sve stranice na kojima sam pretrazivala ne rade ili se placaju
    Zivcira me sto ne mogu pogledati 17,18,19 i20 episodu
    Zavisna sam od serije i stvarno bi cijenila da mi odgovorite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.