Pogledajte trejler za novi BTS film, Famoza deli karte za sve gradove!

Novi BTS film pod nazivom “Bring the Soul: The Movie” dobio je novi trejler koji je objavljen na YouTubeu, a koji nam dodatno nagoveštava šta u njemu možemo očekivati! Ovo ostvarenje biće prikazivano u Srbiji tokom čitavih nedelju dana, a Famoza sad može da potvrdi da ćemo vam za vikende deliti i karte za sve gradove u kojima se on može gledati.

Novi trejler deluje dramatično i prikazuje nam momke pred izlazak na scenu, dok znaju da ih tamo očekuju desetine hiljada fanove koje ne smeju da razočaraju. “To je osećaj koji se teško može opisati rečima”, kažu momci. “Osoba koja čeka, i osoba koja druge tera da čekaju”, čuje se dalje, uz zvuk dramatično disanja.

Kad je reč o kartama, Famoza će na svojoj Instagram stranici u subotu u i nedelju, 3. i 4. avgusta deliti 2×2 karte za projekcije 8. avgusta u bioskopima u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, a sve u saradnji sa Cineplexx bioskopima. Čak i ako već imate karte, verovatno ćete biti zainteresovani da ovaj film pogledate barem još jednom uz najbolji kvalitet slike i zvuka!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sjajne vesti: BTS film "Burn the Stage" će se prikazivati u Srbiji!

One thought on “Pogledajte trejler za novi BTS film, Famoza deli karte za sve gradove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.