Snimanje u toku: Pogledajte prve slike iz serije Lodovice Comello!

Italijanska glumica Lodovica Comello vraća se na televiziju po prvi put nakon završetka serije “Violetta”, a u pitanju je izuzetno ozbiljan projekat u produkciji čuvene kompanije FOX i njihovog TV kanal FoxLife. Lodo igra glavnu ulogu devojke po imenu Daphne koja je stidljiva i povučena tridesetogodišnjakinja u potrazi za stabilnim poslom i vezom.

Dafne živi u Milanu i piše za časopis Audrey, lokalni trendi magazin. Ono što je izdvaja od njenih kolega jeste i to što ona do sad zapravo i nije provela noć sa nijednim muškarcem, a što je onda dovodi u komične situacija!

Lodo i kaže da je ovo serija koja se vrti oko klasičnog nesporazuma, jer ona nekim sticajem okolnosti dobije zadatak da upravo piše kolumnu o odnosima muškaraca i žena. Prve slike iz serije koja će se emitovati od jeseni su objavljene, a snimanje je još uvek u toku!

Autor: Famoza.net

Foto: Fox promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ari, Lodo, Jorge, Demi, Liam - pogledajte treću epizodu FamozaTV!

One thought on “Snimanje u toku: Pogledajte prve slike iz serije Lodovice Comello!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.