Pogledajte predivan video naših Tinista za Martinu!

10895258_914834835215686_152735459_n

Dobar dan Famoza! Ja sam Zerina, jedan jako ponosan Tinista.? Ponosim se na našu Tini i jako bi mi bilo drago da objavite ovaj video i da nam pomognete u ostvarenju našeg sna – upoznati Martinu ❤️✨

IMG_20160205_151552
Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Pogledajte predivan video naših Tinista za Martinu!

  1. Koja je svrha praviti sve ove videe? Znam da se svaki fandom trudi ali svi ti videi ce se zaboraviti. Mozda ce ih videti nekoliko hiljada ljudi ali ne vredi. Ukoliko zelimo da nas primeti neka zvezda pomocu videa moramo napraviti nesto sto ce i fandomi iz drugih drzava hteti da pogledaju. Pa neko mora i da preporucuje taj video dok ne dostigne popularnost. A tek onda mozda i ta zvezda primeti taj video.

  2. Famozo,vise nepisete o Tini,Jorgeu…Samo objavljujete ove videe.Dobro je sto nam je fandrom kreativan,ali ovi videi nepomazu.U potpunostise slazem sa ???!
    PS:Mozete napisati nesto sta je Tini npisala u njenoj knjizi posto nasi Tinisti nemogu da je procitaju.

    1. Draga, skoro svaki dan pišemo o njima: Nema puno vesti nekad ali to je bukvalno dan-dva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.