Pogledajte koliko mu se raduju: Justin Bieber nenajavljeno upao u bolnicu da bi obišao decu! (video)

Često imamo problema da objasnimo ljudima koliko toga dobrog čini Justin Bieber za mlade širom sveta i to ne samo svojom muzikom i porukama koje šalje već i ogromnim novcem i vremenom koje im posvećuje i trudi se da im vrati osmeh na lice. Ima li boljeg primera od toga što je on iz čista mira odlučio da obiđe teško bolesnu decu u jednoj bolnici u Orandž Kauntiju, Kalifornija?

Biebs je jednostavni došlo da bez poziva i najave obiđe male pacijente sa kojima je pričao, pozirao za fotku i zajedno se molio za njihovo ozdravljenje. Devojčica po imenu Brittney Cruz objavila je seriju fotki sa njim na Instagramu gde je vidimo kako grli Jusa, pravi smešne face ali i vodi ozbiljan razgovor. “Danas sam imala jedinu šansu u životu da pričam iskreno sa njim, da se smejemo zajedno, grlimo i što je najvažnije, zajedno se pomolimo. Svet mora da vidi ovu njegovu stranu”, kaže ona. “Njenogva duša i ličnost su me zauvek dirnuli. Bog je dobar! Hvala ti puno Justine!”

Jedna mama poacijentkinje objavila je video svoje ćerkice Vicky koja plače dok je Justin ispred njenog kreveta i pita je kako joj je bilo danas. “Mi i dalje ne verujemo da je on došao da vidi moje pilence. Kako je ovo bio blagosloven dan za nju i mene. Nisam imala pojma da on ima tako veliko srce”, konstatuje ova mama.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS ne pušta prvo mesto, odlični Jus i Ari, ogroman pad za Sel i Demi!

3 thoughts on “Pogledajte koliko mu se raduju: Justin Bieber nenajavljeno upao u bolnicu da bi obišao decu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.