Aplikacija koja je zavladala svetom: Pogledajte kako će zvezde izgledati kada ostare!

Internet uvek nađe način da proda novi trend koji prosto vuče ljude da ga isprobaju i oni, a zvezde su te koje takođe lako podlegnu interesantnim trendovima i aplikacijama, i tako oni trend prošire još više! Ove nedelje ste najverovatnije primetili (naročito na Instagramu) da se na profilima mnogih zvezda vrte slike na kojima se vidi kako bi one izgledale da su 30-ak godina starije – verovatno ste se zapitali otkud sad tako nešto!

Naime, aplikacija zaslužna za to što nam svuda „iskaču“ fotke starijih verzija naših faca je FaceApp, aplikacija dostupna svuda, pa i kod nas – ova aplikacija vam omogućava da prilagodite svoj selfi kako god želite, da na njemu izgledate sjajnije i mlađe, a možete čak videti i kako ćete izgledati za nekoliko decenija! Upravo ova magija koja vam otkriva kako biste mogli izgledati kao stariji postala je popularna među zvezdama, pa su svoje „selfije iz budućnosti“ podelili Noah Centineo, Diplo, čak i član BTS-a, V!

„Kad otputujete u 3000. godinu“ napisali su i Jonas Brothers u opisu njihove fotke u ovom aranžmanu, i moramo se složiti da njih trojica izgledaju urnebesno! Neki su prvo bili hrabri a posle su fotku obrisali, kao što je to uradila Cardi B, a Drake je izazvao svoj fandom da napiše najluđi mogući opis uz fotku!

View this post on Instagram

Best caption wins ovo tickets

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

View this post on Instagram

Felt cute might die later

A post shared by diplo (@diplo) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Svađa se nastavlja: Cardi B optužila Nicki da je javno objavila njen broj telefona, ona dematuje!

Foto: Instagram/Jonas Brothers

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Aplikacija koja je zavladala svetom: Pogledajte kako će zvezde izgledati kada ostare!

  1. Ta aplikacija postoji vec 5 godina,a nitko je prije nije primjetio… Sad 😢!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.