Genijalno! Pogledajte kako Ariana Grande poručuje da je singl za Dan zaljubljenih!

Ariana Grande definitivno nema nameru da se u skorije vreme upušta u novu vezu, jer zbog svega što se dogodilo u protekloj 2018. godini, pevačica ističe da je sada najbolje vreme da se posveti sebi, što je poručila kroz “Thank U, Next” album, ali i novi manikir kojim se pohvalila na Instagram Storyju!

Kao što znate, ovog četvrtka je 14. februar, odnosno Dan zaljubljenih koji obeležava širom sveta, a pevačica poručuje da će ove godine definitivno biti singl tog dana! Ari se dosetila jedne poprilično interesantne ideje, gde su ona i njena prijateljica Alexa Luria uradile manikir sa porukama za Dan zaljubljenih, dok je Alexa uradila nokte sa slatkim porukama poput “Volim te” ili “Zagrli me”, Arina kombinacija je pravo iznenađenje!

“Ah, tako bolesno. Lep Dan zaljubljenih ti želim Alexa, tako su slatki,” prokomentarisala je Ariana na Instagram Storyju. Pevačica pod komentarom “bolesno” nije mislila ništa loše, već je želela da poruči da nije rapoložena za ljubav ovog puta. Ona je uradila nokte u svetlo roze boji, gde ćete samo na jednom noktu videti poruku “ne” koja je ispisana “Thank U, Next” fontom. Ari šalje jasnu poruku da se neće zaletati u novu vezu ovog puta i da joj je drago što će biti singl ovog Dana zaljubljenih, jer kao što je naglasila želi da se posveti sebi i jedine osobe sa kojima ne raskida su njeni Arianatori!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa 2019: Koje mlade zvezde želite da vidite u regionu?

5 thoughts on “Genijalno! Pogledajte kako Ariana Grande poručuje da je singl za Dan zaljubljenih!

  1. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.