Pogledajte je: Gigi Hadid i Zayn prvi put objavili sliku ćerke!

Krajem septembra Gigi Hadid i Zayn Malik dobili su najveći blagoslov na svetu – njihova ćerka rodila se živa i zdrava, a sad već ima više od mesec dana i očigledno odlično napreduje! Iako su se Gigi i Zayn godinama sastajali i rastajali, očito je da će ih ljubav prema bebi ujediniti zauvek, a mediji su pisali da će ova beba spojiti i One Direction, jer su momci čestitali Zaynu na rođenju deteta iako inače ne pričaju sa njim!

Naime, Zayn i Gigi još uvek nisu otkrili čak ni ime svoje ćerke, a prošlo je preko mesec dana od njenog rođenja – to obično ne izgleda tako u praksi, već slavni roditelji saopšte ime deteta u prvom Instagram postu o njemu. Gigi to pak nije uradila, ali je po prvi put okačila sliku na kojoj Zayn drži bebicu u svojim rukama!

Bebi je glava prekrivena stikerom, a stiker ispod nje govori “Moj prvi Halloween”, jer je slika u stilu ovog praznika – i beba i mama su maskirani, a Gigi je obukla ekstremno uzak kombinezon pokazavši kako sjajnu liniju ima kao i pre porođaja!

Manekenka je jako emotivna ovih meseci, a znamo i da je inače jako vezana za porodicu, pa je ovih dana ceo njen Instagram u simbolici dece! Njena sestra Bella Hadid dobila je od nje na rođendan predivnu čestitku uz fotku na kojoj su njih dve kao male.

Pročitajte još  Zayn Malik: Niko iz One Directiona mi nije prijatelj!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.