Pogledajte je: Gigi Hadid i Zayn prvi put objavili sliku ćerke!

Krajem septembra Gigi Hadid i Zayn Malik dobili su najveći blagoslov na svetu – njihova ćerka rodila se živa i zdrava, a sad već ima više od mesec dana i očigledno odlično napreduje! Iako su se Gigi i Zayn godinama sastajali i rastajali, očito je da će ih ljubav prema bebi ujediniti zauvek, a mediji su pisali da će ova beba spojiti i One Direction, jer su momci čestitali Zaynu na rođenju deteta iako inače ne pričaju sa njim!

Naime, Zayn i Gigi još uvek nisu otkrili čak ni ime svoje ćerke, a prošlo je preko mesec dana od njenog rođenja – to obično ne izgleda tako u praksi, već slavni roditelji saopšte ime deteta u prvom Instagram postu o njemu. Gigi to pak nije uradila, ali je po prvi put okačila sliku na kojoj Zayn drži bebicu u svojim rukama!

Bebi je glava prekrivena stikerom, a stiker ispod nje govori “Moj prvi Halloween”, jer je slika u stilu ovog praznika – i beba i mama su maskirani, a Gigi je obukla ekstremno uzak kombinezon pokazavši kako sjajnu liniju ima kao i pre porođaja!

Manekenka je jako emotivna ovih meseci, a znamo i da je inače jako vezana za porodicu, pa je ovih dana ceo njen Instagram u simbolici dece! Njena sestra Bella Hadid dobila je od nje na rođendan predivnu čestitku uz fotku na kojoj su njih dve kao male.

Pročitajte još  Zayn Malik potvrdio: Taylor Swift su prenosili u koferu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.