Pogledajte je: Ena piše priču “Dead Inside”!

sunset-691848_1920

Želela sam da vas pitam ako bi mogli da objavite priču koju pišem na Wattpadu, mnogo bi mi značilo. U priči se radi o devojci koja je zamrzela ljubav jer je našla dečka, jednog dečaka kog je mrzela i posle je saznala da je on vara, posle toga joj je došao neki da kažem duh i pitao je da li želi da bude besmrtna a zauzvrat da mu da njeno srce. Onda joj je on rekao da je ona mrtva iznutra, i da nema srce.

Link priče je ovde: Dead Inside

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti!

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Pogledajte je: Ena piše priču “Dead Inside”!

  1. Bas sam ja u poslednje vreme razmisljala da napisem pricu na wattpadu 😀 Ova ovde zvuci zanimljivo i krenucu da je citam:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.