Pogledajte ga: Tini održala humanitarni koncert!

Čitav prethodni vikend obeležili su koncerti, od BTS-a koji je strimovao svoje nastupe, pa do One World: Together at Home spektakla. Tome se na svoj način pridružila i Tini koja je napravila koncert na Instagramu, a sve sa željom da pomogne argentinskom crvenom krstu u borbi sa pandemijom korona virusa.

Njen nastup počeo je u 23h po našem vremenu u nedelju veče, a Tini ga je naravno prenosila iz svoje kuće. Ona je tokom večeri izvela svoje brojne hitove, a pravila je i par uključenja. Ona je već tradicionalno veoma angažovana kad je reč o podršci humanitarnim akcijama, pa je tako nedavno učestvovala i u šou “Unidos por Argentina”, prenosi Cadena 3. Tini je time definitivno potvrdila da je jedan od izvođača koji najviše angažovan tokom karantina, a kuću ne napušta još od početka marta.

Tek ovih dana otkriven je i dirljiv potez koji je Tinu uradila na svom nastupu u Nemačkoj. Naime, nemački TV šou “Zdf Menschen Magazin” objavio je priču o deci koja imaju fizičke nedostatke, i u tom momentu prikazali su priču o Sini, koju je Tini primetila i imala priliku da je upozna odmah nakon nastupa. Tini joj je naravno potpisala autogram i čak se i fotkala sa njom, iako je prethodno već morala da ukine meet and greetove. Presrećna devojka nakon svega je rekla, “Tata, ja sad više nemam želja.” Mi se nadamo da će njoj ovo dati snage da nastavi da se bori!

Pročitajte još  Sel, Demi ili Tay: Ko ove godine treba da dođe u Srbiju i Hrvatsku? Pogledajte prvu epizodu Famoza Newsa na PocketTV-u!

Tini u međuvremenu ne govori puno o svojim planovima, ali dobre su šanse da u skorije vreme svi dobijemo priliku da se više krećemo, pa će i njoj to omogućiti da nastavi sa snimanjem svog trećeg albuma, pa možda i serije za Disney + koju radi sa dečkom, Sebastianom Yatrom. Ipak, na koncerte veoma verovatno možemo da zaboravimo do kraja ove godine, a po prognozama nekih stručnjaka, i na mnogo duži period.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.