Pogledajte ceo nastup Taylor Swift u Šangaju!

Taylor Swift održala je koncert u Kini, tačnije u Šangaju, gradu koji ima više stanovnika nego čitav naš region zajedno! Tay ne samo da je imala priliku da se predstavi tamošnjoj publici, što je čak i nekim njenim drugaricama zabranjeno, već je zaradila i ogromnu sumu novca jer je zapravo pevala na jednom šoping festivalu, dakle van turneje, što je uvek mnogo skuplje.

Tay je za ovaj nastup imala i posebnu scenu a izvela je miks svojih pesama sa albuma “Lover”. Sveukupno, nastup je trajao tek nešto više od 12 minuta, što ne čudi kad znamo da su osim nje nastupile i brojne lokalne zvezde. Interesantno, Swiftieji su bili u priličnom strahu jer su mislili da će Taylor možda zaglaviti zatvor pošto u pesmi “You Need to Calm Down” promoviše LGBT zajednicu, a što baš i nije omiljena tema u Kini. Ipak, čini se da je njena moć prevelika da bi čak i nemilosrdna vlast u Kini smela da je pipne!

Taylor svakako nije ni najmanje zabrinuta, pa je u Kinu došla dosta ranije kako bi se našla u ulozi turiste, a na svom Twitter profilu redovno nas je obaveštavala o svojim aktivnostima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Bad Liar" nije slučajnost: Sel je ubacila Taylor Swift i u "13 Reasons Why"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.