Pogledajte ceo nastup Taylor Swift u Šangaju!

Taylor Swift održala je koncert u Kini, tačnije u Šangaju, gradu koji ima više stanovnika nego čitav naš region zajedno! Tay ne samo da je imala priliku da se predstavi tamošnjoj publici, što je čak i nekim njenim drugaricama zabranjeno, već je zaradila i ogromnu sumu novca jer je zapravo pevala na jednom šoping festivalu, dakle van turneje, što je uvek mnogo skuplje.

Tay je za ovaj nastup imala i posebnu scenu a izvela je miks svojih pesama sa albuma “Lover”. Sveukupno, nastup je trajao tek nešto više od 12 minuta, što ne čudi kad znamo da su osim nje nastupile i brojne lokalne zvezde. Interesantno, Swiftieji su bili u priličnom strahu jer su mislili da će Taylor možda zaglaviti zatvor pošto u pesmi “You Need to Calm Down” promoviše LGBT zajednicu, a što baš i nije omiljena tema u Kini. Ipak, čini se da je njena moć prevelika da bi čak i nemilosrdna vlast u Kini smela da je pipne!

Taylor svakako nije ni najmanje zabrinuta, pa je u Kinu došla dosta ranije kako bi se našla u ulozi turiste, a na svom Twitter profilu redovno nas je obaveštavala o svojim aktivnostima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Blog naše Valentine: Zavirite u specijalno izdanje albuma Taylor Swift, časopis „Reputation“ Vol. 2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.