Podržite Ari, BTR, iCarly, Jusa, Jorgea, Shawna, Mercedes… U toku je glasanje za Kids’ Choice Awards Mexico!

Sezona dodela nagrada je u punom jeku a ovih dana najinteresantniji nam je Kids’ Choice Awards Mexico, posebno jer i mi možemo da glasamo a među nominacijama se ne nalaze samo lokalne već i međunarodne zvezde!

U konkurenciji za najbolju glumicu tako su recimo Mercedes Lambre i Karol Sevilla, “Soy Luna” i “Heidi” (u kojoj glumi Mercedes) bore se za titulu najbolje serije a interesantna je i kategorija za izbore najbolje serije u prethodnih 20 godina na Nicku gde su u konkurenciji između ostalih i iCarly odnosno Big Time Rush.

U konkurenciji za najbolje inostranog izvođača godine su Ariana Grande, BTS, Camila Cabello, Katy Perry, Ed Sheeran, Harry Styles, Justin Bieber i Shawn Mendes a Jorge Blanco je u kategoriji za najboljeg meksičkog izvođača! Selena Gome ima nominaciju za najbolji duet (“It Ain’t Me) a tu je naravno i Justin Bieber sa “Despacito”. Na kraju, imamo i takmičenje za najbolji fandom gde su Arianatori, Belieberi i Army (BTS) prvi favoriti! Glasajte ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koncerti u 2016: Šta je sa Lodo, Tini, Jorgeom, 5SOS, 1D...

11 thoughts on “Podržite Ari, BTR, iCarly, Jusa, Jorgea, Shawna, Mercedes… U toku je glasanje za Kids’ Choice Awards Mexico!

  1. Famozo.net da li će se Kids Choic Awards Mexico prenositi i u našim krajevima npr. ne kanalu Nickelodeon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.