Pođite u avanturu: Jorge Blanco nas vodi u Universal Studios!

jb

Jorge Blanco provodi bezbrižne letnje dane dok lagano priprema svoj prvi solo muzički CD ali ne zaboravlja na fandom! Za ovaj vikend on nam je pripremio nešto jako interesantno – posetu Universal Studiosu!

Ako ste to pomisli, ne ovo nije priča o mestu gde Jorge snima album već zabavni park, nalik na recimo Diznilend. Sudeći onom što je Jorge snimio u društvu malog Raphite, najviše mu se svideo deo posvećen Simpsonovima.

Jorge se naravno oprobao i u nekim od igara koje su tamo dostupne a kao što ćete videti, pucanje mu je išlo daleko bolje od košarke! Šteta je samo što ovaj video ne traje duže – navikli smo da Jorgeovi videi ipak traju po desetak i više minuta. Nina Pennington

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

Danas 7. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #207 - Prva nedeljna lista ove godine!

2 thoughts on “Pođite u avanturu: Jorge Blanco nas vodi u Universal Studios!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.