Počelo je: Da li će Stray Kids biti prva k-pop grupa koja će posetiti Srbiju?

Interesovanje za k-pop muziku u našem regionu je toliko veliko da se čini da uspeli koncerti iole većih k-pop izvođača a ne samo BTS ili BLACKPINK. Famoza zajedno sa k-poperima traži neke zvezde koji bi nas mogle posetiti, a ono što Stray Kids najavljuje ovih dana daje nam razloge za optimizam!

Naime, momci su objavili novi video pod nazivom “STEP OUT 2019”, a gde možemo videti ne samo sve što su postigli do sad, već i planove za budućnost. Među planovima koje su nam otkrili svakako nam je nainteresantnije to što oni najavljuju globalnu turneju koja po svim informacija pokriva i Evropu, a na kraju videa spominje i i 25. mart 2019. što je godišnjica osnivanja grupe, ali izgleda i momenat kad će nam možda biti otkriveni datumi turneje!

U ovom momentu, priličan je problem što ne znamo šta to Stray Kids žele i da li će oni biti k-pop grupa koja će prva imati više od 4-5 koncerata u nizu na našem kontinentu. Najpametnija stvar koju sad možemo da uradimo je da već naredne nedelje kontaktiramo nekoliko organizatora i zamolimo ih da se raspitaju na vreme, jer oni mogu lakše doći do takvih informacija. Naravno, ako saznate bilo šta što nam može pomoći, javite nam se!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preterivanje: BLACKPINK dobile zabranu za emitovanje reklame zbog mini suknji!

8 thoughts on “Počelo je: Da li će Stray Kids biti prva k-pop grupa koja će posetiti Srbiju?

  1. Srbija je na 48. (od 100) mestu u svetu sa brojem njihovih fanova i streamovanja njihovih MV. Ako dodju ovde,zvanicno cu otici u minus,ali nikada srecnija necu biti 😻😻😻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.