Možemo samo da joj zavidimo: Počeli da pristižu Kylieni rođendanski pokloni, viđena i sa venčanicom?!

Kylie Jenner živi takvim životnim stilom da joj nikad ništa ne fali – makar materijalno. Zato ona toliko ceni kada je neko iznenadi i obavezno podeli to na društvenim mrežama sa fanovima. Iako joj je 22. rođendan tek za tri dana, Kylie je već dobila gomilu iznenađenja od porodice i prijatelja!

Travis Scott je Kylie iznenadio predvorjem posutim laticama i puuuuuno cveća, a dok je Kylie to snimala za Instagram story, mala Stormi je trčkarala kroz latice i očigledno bila oduševljena. Na čestitki je pisalo “Srećan rođendan. Tek počinjemo. Volim te.” što je zaintrigiralo mnoge fanove. Od svoje drugarice Yris Palmer dobila je cvetne aranžmane u obliku čoveka, obučene u odela!

Od Kim je dobila tepih od ruža upotpunjen veeelikim jastukom u obliku usta, što je vrlo prikladno odabrano baš za Ky!

Ovo su najveći pokloni koje je Kylie do sada delila na društvenim mrežama, a ne sumnjamo da će ih u toku narednih nekoliko dana biti još više! Kylie je takođe uočena kako svojim privatnim avionom “deportuje” nekoliko stvari, kao što su cvetni aranžmani, prtljag i….venčanica?!

Kylie bi trebalo da proslavi svoj rođendan na “Tranquility” jahti u Italiji, a u njen avion se unosilo nešto što je jako ličilo na venčanicu, sa perjem i ukrasima. Komad je bio polupokriven, pa još nije sigurno šta je to zapravo, ali pored venčanice viđeno je i nešto što je jako ličilo na sako, izveštava TMZ. Međutim, pošto je sigurno da u Italiji neće biti ni Kim ni Khloe, a Kourtney se možda priključi, pošto letuje u Evropi trenutno, zasigurno je da se Kylie neće udati bez svojih sestara. Ostaje nam samo da sačekamo…

Pročitajte još  Humanitarna akcija: Sakuplja se 100 miliona dolara za Kylie Jenner, da bi konačno bila milijarderka!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.