Pljušte uvrede na račun pupka Martine Stoessel!

Iako Tini iza sebe ima armiju Tinista koji bezuslovno stoje uz nju i brane je od raznih komentara medija koji nisu ni malo fini, a kamoli istiniti, mediji u Južnoj Americi još uvek nastavljaju da komentarišu vezu Martine sa Sebastianom Yatrom, iako su njih dvoje nedavno svima stavili do znanja da su još uvek zajedno, iako im distanca otežava stvari, pogotovo jer su sada svi prinuđeni da sede kod svoje kuće kako bi brinuli o sebi, ali i o drugima kada je u pitanju zdravlje u doba epidemije virusom Korona.

Međutim, to nije jedini razlog zbog koga je mlada Argentinka napadnuta u medijima, jer su je nedavno optužili da je operisala lice, a sada ponovo pišu loše na njen račun zbog dobre forme u kojoj se nalazi, tačnije zbog njenog neobičnog pupka o kojem je još ranije pričala u jednom od svojih YouTube videa koje snimala u 2016. godini. Fanovi su stali u odbranu Martine, objašnjavajući zašto pevačica ima ovakav pupak, zamolivši ih da ne pišu uvredljivo na račun mlade umetnice.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

😋

Објава коју дели TINI (@tinistoessel) дана

“Sve je prelepo, osim pupka” ili “Pupak je kao čvor balona,” su samo neki od uvredljivih komentara. “Veoma si lepa i sve, ali imaš pupak veći od pirinčane paelje,” bio još jedan od mnogih ružnih komentara na račun pevačicinog pupka. “Kako je kritikujete bez imalo znanja o njoj! Davno sam se informisala i znam šta se sve mora uraditi ako želite da uklonite herniju sa pupka, pa ćete to morati proučiti,” glasio je jedan od komentara Tinista koji su stali u odbranu svog idola. Sa lepše strane, Tini nas je počastila lepom obradom pesme “Hongos”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  I Tini se setila dvogodišnjice završetka "Violette": NIKAD je neću zaboraviti, zauvek ostaje u srcu!

7 thoughts on “Pljušte uvrede na račun pupka Martine Stoessel!

  1. Nije fer! To je prati tokom cele karijere… Cemu toliki napadi na Tinitu? Sledeci put ce neki vrlo pametan da kaze da je anoreksicna 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.