Pljušte optužbe: Katy uznemiravala još jednu osobu?

Katy Perry je nedavno optužena za seksualno zlostavljanje, a nju je razotkrio model Josh Kloss, model koji je bio sa njom u “Teenage Dream” videu, rekavši da mu je ona skinula pantalone na žurci i razotkrila njegov polni organ, a ubrzo nakon toga pristigla je još jedna optužba od ruske voditeljke.

Tina Kandelaki je ruska voditeljka koja je Katy optužila da ju je “neprimereno dirala i pokušala da je poljubi protiv njene volje”. Kako prenose ruske novine “Rossiyskaya Gazeta”, Tina je rešila da prekine ćutanje inspirisana pričom koju je ispričao Josh Kloss, koji će se uskoro naći na sudu zajedno sa Katy, koja se još nije izjašnjavala povodom ovoga.

Anderson Davis, advokat koji će braniti Katy na sudu kaže da ne veruje ovim pričama i da će mu biti drago da brani Katy, jer je ona divna i darežljiva osoba.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Seksi kao nikad pre: Zavodljivi ples Katy Perry na festivalu "Rock In Rio"!

One thought on “Pljušte optužbe: Katy uznemiravala još jednu osobu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.