Pljušte novčane kazne protiv BTS hejtera!

Mnogi misle da na internetu mogu da pišu šta god hoće i prođu nekažnjeno, ali k-pop grupe taj problem shvataju mnogo ozbiljnije, što je sad pokazao i BTS, odnosno Big Hit Entertainment. Kompanija se naime oglasila saopštenjem, u kome ističe da su brojni pojedinci već dobili novčane kazne, prenosi Soompi.

Kako kompanija navodi, tužbe će dobijati svi koji ugroze članove grupe, kao pojedinci koji su došli u posed privatnih fotografija Jungkooka i širili glasine da on ima devojku. “Naša agencija je pokrunla tužbe protiv onih koji šire negativne komentare, lažne glasine ili lično napadaju BTS. Tužbe su pokrenute na osnovu onoga što su nam fanovi slali ali i naših istraga. Glavni izbori dokaze su onlajn zajednice poput DC Inside, blog postovi na Tistoryju i društvenim mrežama, kao i komentari na sajtovima”, stoji između ostalog u saopštenju.

“Neki osumnjičeni već su kažnjeni, dok su drugi pod istragom. Za vreme ovog procesa, jedan od osumnjičenih je čak angažovao advokata i želeo je da se nagodi sa nama, ali mi smo sledili naše principe jer nismo hteli da budemo popustljivi prema bilo kome. Neki komentari su čak označeni kao zločin pa su odmah prosleđeni tužiocu koji će izreći kaznu. Nastave li te osobe da rade iste stvari, tražićemo da nam plate odštetu.”

Pročitajte još  Kakva čast: Predsednik Južne Koreje čestitao novi neviđen uspeh BTS-a!

Dakle, Big Hit neće imat milosti i čak je angažovao jednu advokatsku firmu da se ona bavi samo time. Ipak, u kompaniji ističu da nisu preterano srećni što ovo moraju da rade, jer procesi često traju i po godinu dana, i često zahtevaju, a članovi BTS-a često moraju da daju izjave. Ipak, oni ističu da neće odustati dok sve ovo ne prestane! Naravno, sve ove tužbe odnose se na građane Južne Koreje a ne ostatka sveta, ali to ne bi trebalo nikog da ohrabri da se ne ponaša nedolično. U redu je ne voleti BTS, ali ne i širiti mržnju i glasine o njima.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Srpska zastava u videu BTS-a pred koncert u Parizu!

2 thoughts on “Pljušte novčane kazne protiv BTS hejtera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.