Pljušte čestitke: Ari u svečanoj haljini dočekala svoj prvi Grammy!

Da se zna ko je ko! Ariana Grande sinoć nije bila na dodeli Grammy nagrada usled velikog neslaganja sa producentima šoua oko toga kako bi njen nastup trebalo da izgleda, ali je ipak osvojila svoj prvi trofej, za album “Sweetener”. To je danas i centralna tema medija, a Ari baš zna da proslavi uspeh!

Interesantno, Ari je znala da je pobednica još par sati pre početka ceremonije, jer je na Grammy nagradama toliko kategorija da se neke moraju objaviti pre šoua, pa i ona za najbolji pop album! Ari je u svom stilu u momentu osvajanja nagrade tvitovala, “Je*ote”, a onda je civilizovanije dodala, “Znam da nisam tamo večeras (verujte, probala sam i još uvek želim da smo nešto smislili), i znam da sam rekla da se neću previše opterećivati ovim stvarima, ali je*iga… ovo je divlje i predivno. Hvala vam puno”.

Ari čestitke dolaze sa svih strana, a ona je fandom počastila i sa par fotki, gde je vidimo kako pozira u prelepoj haljini koju je trebalo da nosi na ceremoniji, odnosno da nastupi u njoj. Nema sumnje da je Ari sad još više žao što nije bila na ceremoniji, odnosno bolje rečeno, što su producenti Grammy nagrada toliko zabrljali da su je ispustili.

Pročitajte još  Sel, Biebs ili Ari: Čiji dolazak bi po vama bio najbolji izbor?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

8 thoughts on “Pljušte čestitke: Ari u svečanoj haljini dočekala svoj prvi Grammy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.