Pink promenila mišljenje: Žao mi je što sam podržavala Taylor Swift!

U avgustu mesecu Pink je gostujući u redakciji časopisa Los Angeles Time odgovarila i na pitanje vezano za to koga podržava, Katy Perry ili Taylor Swift a sad jako žali što se stavili na stranu Tay.

“Igrali smo igru gde treba brzo odgovarati na pitanja a kad su me upitali da biram između Katy i Taylor, rekla sam, ‘Šta god da odaberem, neću pobediti – možda Taylor?’ Trebalo je da ćutim jer me je zaista briga. Međutim, požurivali su me i nisam znala šta da radim. I već sledećeg dana osvanuli su naslovi, ‘Pink je u timu Taylor’.”

Pink kaže da joj ovakve stvari definitivno ne trebaju u životu. “Imam dvoje dece, uključujuči bebu. Sad je sve drugačije. Ne želim da se uplićem u drame. Iznenadilo me je kako se sve ovo pretvorilo u priču. Uvek je bilo svađa između rok zvezda ali ovo je vrlo loše. Kad se mi uplićemo u to onda nestaje jedan deo nas”, zaključuje ona. Katy Perry je javno nudila pomirenje Taylor i čak joj se izvinila ali Taylor sve to u potpunosti ignoriše.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Pink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi ponovo napala Taylor: Nisi prava feministkinja, niko od tvojih prijatelja nije normalan, nemaš prava da vređaš Katy Perry!

One thought on “Pink promenila mišljenje: Žao mi je što sam podržavala Taylor Swift!

  1. Potpuno je podržavam,to je problem izmedju K&T njihovi prijatelji ce ih podrzati ali ne moraju to da rade javno i prave jos veci problem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.