PewDiePie “sahranio” Justina Biebera

PewDiePie je naravno veoma aktivan tokom pandemije korona virusa trudeći se da zabavi svoje pretplatnike, a nakon BTS-a, on je u svom novom videu bocnuo i Justina Biebera. Biebsov povratak na muzičku scenu prolazi daleko ispod očekivanja, pa naravno da to nije promaklo ni Šveđaninu!

Kako piše Metro, Pewds je u novom videu reagovao na ljude koji gledaju njegove, krenuvši od njegovih početaka, veze sa Marziom Bisognin, do venčanja i čuvene bitke protiv T-Series. Njemu je posebno za oko zapao komentar onih koji su ga uporedili sa One Directionom rečima, “Iz perspektive medijskog zaveštanja, činjenica da PewDiePie ima mnogo više pretplatnika od One Directiona bi mogla biti šokantan fenomen.” Videvši to, on je rekao, “Ako me poredite sa One Directionom, ovo mora da je neki stariji video, ili sa Justinom Bieberom, oni ne kače videe svakog dana. Nije to tako čudno.”

Pewds zapravo poručuje da ovo nije nikakvo iznenađenje, ne samo zato što muzičari ne štancuju videe ni približno često kao on, već što One Direction i ne kači ništa pola decenije! On kaže da ovakvo poređenje nije fer, pa nastavlja, “Da ja pravim muziku, i da pobeđujem Justina Biebera na top listama, onda bi to bila druga stvar”. Ipak, on nije odoleo a da ne pokopa malo Jusa rečima, “Mada to ovih dana i nije baš toliko teško”, pa je ona počeo da peva “Yummy”, Biebsovu pesmu koja i pored svih njegovih napora nije dospela do prvog mesta američke top liste! Pewds ovih dana uglavnom pravi “uradi sam” videe, dok njegova supruga igra Animal Crossing, a dosta pažnje izazvao je i na račun svojih kolega jutjubera koji ne zaklapaju o koroni i šire dezinformacije. “Baš volim te videe koji jutjuberi sad prave iz ko zna kog razloga. Svi počinju sa ‘Ja nisam ekspert ljudi’. Ma stvarno? Nemojte mi reći da niste eksperti!”

Pročitajte još  Famoza music chart #29

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.