PewDiePie prinuđen da reaguje: Vratiću se!

PewDiePie šokirao je javnost pre par dana kad je najavio da će napustiti YouTube, ali mnogi mediji zaboravili su da u tekstu napomenu da iako se on povlači sa ove platforme, u pitanju će pauza za koju smo rekli da će verovatno potrajati ne više od nekoliko meseci. Zbog toga, Šveđanin je odlučio da se oglasi.

“Ja idem samo na pauzu na neko vreme”, kaže u svom novom videu. “Nikad nisam rekao da zauvek odlazim. Nisam hteo da pravim veliku frku oko toga. Međutim, stvar je odjeknula u medijima. On se posebno obrušio na velike medije kao što je CNN koji su kroz tekst provlačili i nekakve navode da je on rasista, pa bi neko pomislio da je to razlog njegovog povlačenja. On je istakao da otkako radi kao jutjuber nikad nije napravio pauzu, pa da mu je ona sad potrebna kao i svim ljudima koji imaju godišnje odmore. Veliki broj jutjubera prethodnih godina odlazio je na pauze prethodnih godina ili se čak i potpuno povukao, kao što je to uradila njegova supruga Marzia, ali naravno javnost je to mnogo manje zanimalo.

U međuvremenu, on je nastavio da sebe uklanja sa društvenih mreža, pa je tako obrisao svoj Twitter profil a kao piše Metro, onda napravio novi koji neće koristiti, ali tim potezom želi da spreči ljude da zloupotrebe njegovo ime. PewDiePie tome je posvetio poseban video u kome je objasnio i razloge svoje odluke. “Ja mrzim Twitter, stalno sam razmišljao o tome da ga obrišem. Ono što ne volim je što ljudi ne mogu da odole da ukazuju na to šta je dobro a šta loše, i kako su drugi loši, a oni su dobri. Sve se to na kraju skoro pretvara u bajku gde samo zadovoljavate ovu potrebu. Nagrađeni ste jer govorite stvari zbog kojih izgledate sjajno, umesto da nešto uradite. Mogao bih mnoge jutjubere da prozovem zbog toga”, kaže on. PDP je u potpunosti u pravu, a to vidimo i na primeru tviteraša u našim zemljama koji ne shvataju da sa tih par stotina otkucanih karaktera nikako ne doprinose da se stanje u društvu poboljša. Čini se da će njemu ova pauza baš dobro doći!

Pročitajte još  Prava ljubav ipak pobeđuje - venčali se PewDiePie i Marzia!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/PewDiePie

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.