Pete Davidson: Tetoviram se jer se stalno sečem!

Pete Davidson uvek je brutalno otvoren u razgovorima, ali ipak iznova uspeva da šokira svet. Komičar je poznat po tome što je njegovo telo gotovo u potpunosti istetovirano, a on sad ističe da to radi kako bi lakše prikrio činjenicu da često seče samog sebe, što naziva terapijom protiv svojih mentalnih bolesti.

“To je fantastično… ali osećaj koji imam posle – osećate se tako glupo, ali dok traje, super vam je”, priča on u novom YouTube intervjuu, a prenosi Daily Mail. On je tad dodao i kako je počeo da se tetovira upravo da ljudi ne bi primetili šta on to radi sebi. Pete kaže da ima brojna mentalna oboljenja poput bipolarnog poremećaja, do graničnog poremećaja ličnosti, pa da ne samo da uzima lekove, već doza povremeno mora da se menja kako bi imala efekta. On kaže da bi samopovređivanja ne može. “Mene to oslobađa… kad god sam uznemiren, nekad je to jedino što mi pomogne.”

Na sreću, on je izgleda barem malo svestan toga da to što radi baš i nije normalno, pa kaže da je nedavno bio na kliničkom lečenju kako bi se rešio štetnih navika. “Divna stvar u vezi lečenja je to što vas otresne, pa onda mogu da vam pronađu pravu dijagnozu”, ističe on. “Sredili su me i osećam se sjajno.”

Pročitajte još  Petea Davidsona izdali prijatelji, ali ne i momak kojeg je ismevao u svom šou

Pete ističe i da se opametio kad je u pitanju ljubav – on je posle Ari bio sa devojkama koje su mnogo starije i mnogo mlađe od njega, a kako kaže, on je i doneo odluku da raskine sa 18-godišnjom Kaiom Gerber jer je shvatio da prvo mora da sredi svoje mentalno zdravlje. “Šta da vam kažem? Ja volim ljubav, ali dosta mi je toga. Pokušaću da se klonim toga. To je previše za mene. Mislim da mnogo odrastate kao osoba. Naučio sam mnogo od sjajnih devojaka sa kojima sam bio, i sve su one kul. Zato mislim da samo odrastate, postajete bolja verzija sebe, jer učite nešto od svakoga.”

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pete Davidson izbacio dva Arianatora sa svog nastupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.