Pete Davidson: Momenat kad sam shvatio da će me Ariana ostaviti

Pete Davidson uradio je novi intervju, a iako je u prošlosti rekao da je već poslao poslednju poruku Ariani Grande, komičar je ipak pristao da u okviru priče o svom neobičnom ljubavnom životu govori i o njoj. Pete kaže i da je unapred znao da će Ari raskinuti veridbu sa njim, onog momenta kad joj se desila tragedija.

U septembru 2018, samo par meseci nakon raskida, preminuo je njen bivši dečko Mac Miller, a Pete kaže da mu je tad bilo jasno da je samo pitanje vremena kad će njih dvoje raskinuti. “Kad se to desilo, mislim da sam joj rekao, ‘Ja ću biti ovde, sve dok ne poželiš da bude drugačije’. Znao sam da smo nakon njegove smrti završili. To je bilo užasno i ja ne mogu ni da zamislim kako joj je. To je zaista užasno”.

Pete ističe i da razume Arianu, odnosno da se ne ljuti što sve ovako završilo. “Sve što znam jeste da ga je ona jako volela i da se nije pretvara u javnosti ili tako nešto. To je zaista bilo loše, šaljem molitve njegovoj familiji i svim prijateljima”, dodaje on. Iako je to bilo baš loše iskustvo, Pete kaže da mu je želja da sa Arianom uvek bude u dobrim odnosima, a ističe i da to što se desilo neće uticati da se on prema drugim devojkama loše ophodi. Kako prenosi E Online, on ističe i da iz poštovanja prema Ari neće govoriti o nekim temama.

Pročitajte još  Veliki vikend Ariane Grande: Povratak na scenu, rođendan i prase na internetu!

“Mislim da nije u redu da govorim o stvarima koje bi mogle da je povrede. Želim da budem kul sa svima, ali znate, ja sam komičar. Naša veza je bila javna. Kao što sam rekao, ja nemam društvene mreže niti medije gde ću da pričam o svojim osećanjima. Ariana je imala priliku to da uradim. Ona je kraljica po umeću da vas zakopa… Nadam se da se ljudi isto osećaju kad je reč o mojim šalama!” zaključuje on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.