Pet vrsta osoba koje vam trebaju u životu!

girls-407685_960_720

Nedavno sam upoznala jednu osobu. Delovala je kao i svaka druga sve dok nismo stigli do faze da primećujemo one sitne stvari jedno o drugom. Tako sam ja primetila da me ta osoba čini neverovatno srećnom i da je dovoljna sama pojava te osobe da bi mi se pojavio osmeh na licu. Pomislićete da sam se zaljubila, ali nije tako, verujte mi. To su osobe sa kojima jednostavno kliknete i koje želite da zadržite u životu, zato ćemo sada pričati o pet osoba koje vam trebaju u životu i koje bi trebalo da imate.

– osoba koja vas zasmejava i čini srećnom
Ovakva osoba je uglavnom vesela i voli da se šali. To je osoba u čijem ćete društvu osetiti auru pozitivne energije, koja će vam izmamiti osmeh na lice sa samo jednim pogledom na nju. To je osoba sa kojom će i tišina biti savršena, a vi sa svakom sekundom osećati kako vam sreća raste.

– osoba kojoj možete sve da kažete
Ova osoba se ne pronalazi, već se stvara tako što ulažete u prijateljstvo. Najglavniji faktor je vreme jer tako stvarate međusobno poverenje, a sa njime onda možete otvoriti dušu i reći toj osobi sve što poželite. Čak i velike tajne jer ste sigurni i znate da ih neće prenositi dalje. Ta osoba je uglavnom ona koju ste upoznali rano u detinjstvu i sa kojom ste proživeli toliko toga da zna svaku etapu u vašem životu. Jednom rečju – BFF.

sisters-931131_960_720

– osoba koja će vam pomoći čak i u pola noći
Bilo koji problem da vas se pojavi, da li ste loše spavali i treba vam uteha ili odjednom morate negde da odete, ova osoba će biti tu za vas. Uvek ćete moći da računate na nju i uvek će vam pomoći bez dodatnih pitanja. Naravno, stvari ne moraju uvek da budu negativne. Ukoliko želite sladoled u pola noći, izlazak u neki drugačiji kafić ili da isprobate nešto novo, ona će se naći rame uz rame sa vama, spremna na sve.

– osoba koja će vam uvek sasuti istinu u lice

Bez obzira na situaciju, bila ona loša ili dobra, ova osoba će vam uvek reći istinu. Mislim da nam svima treba jedna takva osoba u životu jer ipak uvek je bolje znati istinu iako može da zaboli. Ako poznajete ovakvu osobu, nemojte se ljutiti na nju jer vam govori istinu, ipak na kraju krajeva, iskrenost je retka i treba da se ceni.

– osoba koja vas podržava u svemu
Teško je pronaći osobu koja će shvatiti i podržati vaše želje i snove. Pogotovo ako su oni veliki i teški za shvatanje. Osoba koja može da shvati vaše snove jeste osoba koja ima veliku maštu, koja je otvorenog uma i koja jednostavno veruje. Jer zašto ne bi moglo da se to desi baš vama ako imate plan, želju i radite na tome?

amity-1107005_960_720

Teško je naći sve ove karakteristike u jednoj osobi, zato ih i delimo na više. Svaka osoba može da nam pruži nešto određeno i sa svakom radimo ono što nam najviše odgovara. Sa jednom učimo zajedno, sa drugom idemo u šoping, sa trećom izlazimo, itd. Ipak, ukoliko ne možete da pronađete osobu koja ima ovo sve (što bi bilo izuzetno teško), pokušajte VI da budete ta osoba.

Koliko osoba imate u svom životu sa ove liste? Da li ste možda Vi neka od ovih osoba?

Jasmina je stalna saradnica portala Famoza.net. Pišite joj na adresu jasmina.dimitri@famoza.net i pogledajte njen blog ovde, njen Instagram ovde i njen YouTube kanal ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Pet vrsta osoba koje vam trebaju u životu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.