Pet stvari koje moraš da uradiš do kraja letnjeg raspusta!

42

girl-1461625_1920

Prošla je vec polovina avgusta. Prebrzo, ako mene pitate. YouTube je pun Back to school videa, šarene pernice, sveske i olovke krase izloge knjižara i znam da se mnogi raduju periodu priprema za školu. Ipak, raspust još uvek traje. Preostalo je još petnaestak dana pre povratka u školske klupe. Znate li šta sve možete da uradite za 15 dana? Mnogo toga! Ja cu vam u nastavku navesti samo nekoliko stvari, ali vi slobodno sastavite svoju listu i uradite nešto što do sada niste!

1. Organizuj pidžama party sa najboljim drugaricama
Dogovorite se u čijoj kuci cete prespavati, pripremite slatke pidžamice, gomilu grickalica, slatkiša, sladoleda i hladnih sokova, odaberite neki dobar film, tracarite i budite budne citavu noc! Ko zna kada cete to ponovo moci!

2. Obuci nešto za šta do sada nisi imala hrabrosti
Bilo da je to crop top majica, iscepani i dublji šorts ili odevni komad koji nije uobicajen, odvaži se, obuci ga i izadi u vecernju šetnju sa drugaricama. Kada probiješ led i stekneš sigurnost u sebe, osecaceš se mnogo bolje!

bath-465577_960_720

3. Imaj svoj dan ulepšavanja
Odredi jedan dan koji ceš posvetiti sebi. Napuni kadu, nanesi masku za kosu i lice, sredi obrve, obavi depilaciju, a dok to radiš obavezno pusti neku kul pesmu koja ce te oraspoložiti.

shopping-mall-1316787_960_720

4. Dan za šoping
Ne znam da li postoji devojka koja ne voli da ide u šoping. Okej, postoje one koje nisu oduševljene njime, ali ko ne voli odecu, obucu, stvarcice za dekoraciju, kozmetiku ili nešto drugo? Dogovori se sa drugaricama, sestrom ili mamom i jedan dan provedite kupujuci, jeduci u gradu, slikajuci se i sve ostalo što ide uz to. Ne znam za vas, ali meni je to omiljeni ritual sa drugaricama i trudimo se da ga upražnjavamo kad god možemo.

photographer-455747_960_720

5. Organizuj fotografisanje sa drugaricama
Pronađite neko lepo mesto u vašem gradu, spremite se, našminkajte i fotografišite jedni druge, ako treba satima. Osvežićete društvene mreže nekim novim fotografijama, a i zabavićete se.

Nadam se da će vam ovaj letnji raspust ostati u lepom sećanju. Nadam se da ste uživali, da ste se naspavali, odmorili i napunili baterije za novu školsku godinu. Znam, znam, ne volite da vas podsećam, ali pomislite samo na sve lepo ono što vas čeka. Rođendanske žurke, zezanje sa nastavnicima, stari i novi prijatelji, odlaganje kontrolnih, petice… sve su to divne stvari koje će vam jednoga dana nedostajati. Meni već nedostaju, verujte mi na reč. 🙂

Anja Minić je stalna saradnica portala Famoza.net. Pišite joj na anja.minic@famoza.net i posetite njen blog Anja’s Diary

Foto: Pixabay

42

7 thoughts on “Pet stvari koje moraš da uradiš do kraja letnjeg raspusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.