Pet instagram naloga za sve ljubitelje lepih fotografija

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
36

Instagram-Logo

Moja opsednutost fotografijom je nešto protiv čega ne mogu, niti želim. Od slikanja onih užasno ‘ružnih’ slika, pa stepenik po stepenik, od početka sam se mnogo popravila. Ipak, od inspiracije sve počinje, zar ne?

Instagram, kao jedna od najpopularnijih društvenih mreža, koja je napravljena isključivo da bi se fotografije istakle, je moj neprekidni izvor inspiracije, ali je sve ipak u instagram nalozima koje pratite. Onima kojima stalno treba inspiracija ili jednostavno žele da im zid bude ispunjen lepim slikama sa pažljivo odabranim detaljima preporučujem mojih pet omiljenih instagram naloga.

1

Namerno sam počela ovu ‘listu’ muškim instagram profilom, jer ne znam za puno naših muških profila sa ovako sjajnim fotografijama, tačnije, znam samo za ovaj. Izgleda da je to uglavnom zato što muškarce sa naših prostora ne zanimaju ovakve predivne fotografije.

@jovanvasiljevic

2

Jovana Rikalo svakako ima jedinstvene fotografije, i to uglavnom fotografije ljudi. Morate priznati da su ove fotografije na nivou svetski poznatih fotografa.
@jovanarikalo

3

A ako volite svetle, a lepe fotografije, Andrijanin instagram profil će vas svakodnevno oduševljavati. Nećete moći da dočekate proleće!
@vesnikproleca

4

I iz Sidneja stižu fotografije predivnih predela, pa će oni koji vole putovanja svakako poželeti da su bar na trenutak tamo, a i oni koji i nisu neki ljubitelji istih.
@tuulavintage

5

I za kraj za ljubitelje hrane, savršeno dekorisanih tanjira, pa potom isto tako i uslikanih, Lily je svoj profil napravila za vas! Naravno, možete pronaći i razne recepte.
@kaleandcaramel

Teodora je stalna saradnica portala Famoza.net. Pišite joj na adresu teodora.acimovic@famoza.net i pogledajte njen blog, Teodora’s Small World kao i njen Jutjub kanal

2 thoughts on “Pet instagram naloga za sve ljubitelje lepih fotografija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.