Perrie Edwards: Veliki je kompliment kad te startuju lezbijke!

perrieedwards

Pevačici Little Mixa imponuje kad joj se nabacuju devojke – a i sama pokazuje simpatije prema istom polu!

U nedavnom intervjuu za britanski dnevnik The Sun, Perrie Edwards dotakla se teme žensko-ženske ljubavi, rekavši: “Na svetu ima stvarno prelepih lezbijki, zar ne? Ali, da vam kažem, da je glumica Margot Robbie ovde, ne znam šta bi bilo. Ona je predivna. Obožavam je. Podiđu me žmarci svaki put kad je ugledam…”

margotperrie

Ali Perrie se ne loži samo na slavne face, budući da tvrdi da ona i njene drugarice iz Little Mixa vole da u barovima flertuju i s devojkama. “Ko ne voli da ponekad flertuje s devojkama, zar ne? Nikad neću naći nikog zato što samo idem po gej barovima,” izjavljuje ona uz osmeh.
Na kraju, Perrie dodaje i sledeće: “Ponekad me startuju lezbejke. Ali mislim da je kompliment kad nekoj devojci izgledaš privlačno… to znači da nešto mora da radiš kako treba.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jezive reči Perrie o Zaynu: Nisam znala šta da radim, izbacio me je na ulicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.