Perrie Edwards: Stiže novi album Little Mix, nama je kao terapija!

13827329_315194655492201_1974977885_n

Little Mix ne nameravaju da prave pauzu a njihov novi album ne samo da je jako blizu već i sama Perrie ističe koliko im je on potreban da bi se osećale bolje i ispričale sve što im se dešavalo u poslednjh godinu dana!

U tom periodu Perrie je ostala bez verenika i to je ono što je umnogome uticalo na nju, naročito jer je u to vreme bila na promotivnoj turneji. “Već sam to rekla za prošli album ali i ovog puta smo veoma iskrene”, ističe ona. “Govorimo o tome šta nam se dešavalo u prethodnih par meseci ili godinu dana. Htele smo da skinemo neke stvari sa svojih grudi ovim albumom. Zato toliko uživamo u njemu. To nam je kao terapija.” Sirius Black

Govoreći malo konkretnije, Perrie kaže da je baš zadovoljna kako je album ispao. “Super je ali podseća na ‘Get Weird’. Baš liči na nas, to je sve što trea da znate. I dalje je ovo pop, i dalje je zabavno i pomalo čudno. Deo stvari je skroz opušten, uživaćete!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

Danas 14. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Dangerous Woman” CD Ariane Grande. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Arianu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Ariana Grande CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rezultati idu organizatorima u Srbiji i Hrvatskoj: Kreće godišnja Famoza koncertna anketa, da li je vaš favorit na spisku?

10 thoughts on “Perrie Edwards: Stiže novi album Little Mix, nama je kao terapija!

      1. Da i Jade je savršena nju najviše i volim iz Little Mix i idol mi je ali htela sam da kažem da Perrie savršeno stoji ova boja kose

        1. A tu si upravu :),Kako si saznalana njih?Ja preko igrice stardoll bilo je oblacenje poznatij i bila je jasy i pisalo little mix i ja ukucala i od tad ih volim!!!!!!!!!!!!!A pesma koju sam od njih prvu poslusala je Blac Magich!!!!! kako je dobra ta pesma!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.