Perrie Edwards menja profesiju nakon raspada Little Mix!

Nakon što su u javnost procurele informacije da je Perrie Edwards pre dve godine htela da izađe iz Little Mix, današnji britanski mediji otkrivaju i da njeni solo planovi nisu vezani za muziku! The Sun tako ističe da ona ima projekata koje sprema već godinama.

Kako se navodi, ona radi na brendu luksuzne robe Disora a to uključuje nakin, odeću i kozmetiku. Svi ovi noviteti trebalo bi brzo da budu predstavljeni. “Muzika je i dalje prva ljubav za Perrie i ona se ne odriče mogućnost da snima solo pesme u budućnosti”, priča jedan izvor. “Međutim, ona želi da se bavi i drugim stvarima i zna da postoji veliko tržište za žene u dvadesetim i tridesetim koje žele pomalo luksuza u svojim životima.”

“Perrie je na tu ideju došla pre nekoliko godina i provodila je mnogo vremena radeći na tome. Ona će sve predstaviti narednih dana. Ovo će biti njen prvi veliki projekat otkako je rodila sina u avgustu. Naravno, treba reći da još uvek nema nikakve potvrde da se Little Mix raspadaju, ali ako je verovati tablodima, sve će biti potpuno jasno već za nekoliko nedelja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Besplatno i dostupno: Evo kada i kako možete gledati koncert Little Mix!

2 thoughts on “Perrie Edwards menja profesiju nakon raspada Little Mix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.