Perrie Edwards: Louis nam je spasao izlazak od totalne propasti!

Ribbet collage

Upravo tako – plavuša iz Little Mixa priseća se kako je Louis Tomlinson njoj i njenim drugaricama priskočio u pomoć – nakon što im je bio odbijen ulazak u jedan klub!

U nedavnom razgovoru za radijsku emisiju The Hits, Perrie Edwards se priseća jednog večernjeg, ispočetka ne baš obećavajućeg izlaska: “Ne znam šta se desilo, ali smo stigle tamo i redari nisu dozvolili gomili naših prijatelja da uđu. Govorili su nam, ‘Ne, ne, sve je puno’, a mi smo im odgovorile, ‘Ali to je naša žurka’. Na kraju smo se našle kako šetamo ulicom, okružene gomilom ljudi koji su se derali na nas i ko zna šta sve ne. Odjednom nam je kolima prišao Louis i upitao nas, ‘Devojke, šta to radite?’, pa smo istog trena uskočile u auto. Louis Tomlinson. On nam je spasao noć na kraju,” kaže Pezza.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Podesite budilnik i zabeležite link: Evo gde i kad možete premijerno da čujete 1D singl "Perfect"!

One thought on “Perrie Edwards: Louis nam je spasao izlazak od totalne propasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.